środa, 24 sierpnia 2016

apple roses

So small so much happiness... Little dessert which is so fast to make: apple roses...
This is my favourite recipe when my friends pay me casual visit - just 30 min! Let's make it together!

What we need:

  • big apple or 2 small ones
  • french pastry
  • brown sugar
  • cranberries
  • cinnamon
Unroll the french pastry and cut it with the knife in the same size stripes. Then cut the apple in thin slices. Put the apple's slices in french pastry, add cranberries, a little bit brown sugar and cinnamon. Do same things with another ones. Each stripe roll as slag :P. Apply a little milk or whisked egg white and put in the oven 170 degree for 10min.



Składniki:

  • 1 duże lub 2 mniejsze jabłka
  • ciasto francuskie
  • brązowy cukier
  • suszona żurawina
  • cynamon
Rozwijamy ciasto francuskie i kroimy na paseczki równej grubości. Następnie kroimy jabłko na dość cienkie paseczki. Kładziemy kawałki jabłek na paseczkach, posypujemy cukrem brązowym, cynamonem i żurawiną. Następnie zwijamy każdy paseczek jak ślimaczka :). Na koniec smarujemy każdą różyczkę odrobiną mleka lub rozbełtanego białka i wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 170 stopni na 10 min. Przed podaniem możemy posypać cukrem pudrem.

Enjoy your meal! :) or Enjoy cooking! :D

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz